Monday, February 17, 2014

Turnatorie fonta

Turnatoria de fonta MAE - Arta turnarii fontei. Turnatorie fonta - Iasi - Mae Srl, ID: 1347099 - Bizoo. Turnatorie fonta: produse turnate din fonta si otel. Turnatorie de precizie - Ima Metav. Membri - ATTR - Asociatia Tehnica De Turnatorie Din Romania.

In magazinul Turnatorie de fonta MAE poti comanda direct acasa instrumente de gatit din fonta, piese pentru mobilier stradal si elemente de soba din fonta. Prin aplicarea tehnologiei de turnare cu modele usor fuzibile din ceara, cu baza nichel si cobalt, aliaje din aluminiu de inalta rezistenta, fonta inalt aliata. TurnatoriePiese din fonta, aliaje neferoase grele si usoare. ARTEM GROUP TRADE CONSULT SRL.. Furnizor servicii. CIE - MATRICON Tg.Mures.

Turnatorie Fonta @ FabLab Trimetal -

Turnatorie fonta - Executam rame de canal carosabile/ necarosabile, rasuflatori gaz, produse tradiionale de uz gospodresc, mobilier urban i gradina, utilit?i. Senar International executa produse turnate din fonta si otel. Mobilier de gradina, mobilier stradal, alte produse turnate din fonta: hidranti, guri de scurgere canal.

Saturn SA - Tehnologii Utilaje - Turnatorie

Saturn SA - Piese turnate din fonta. Turnatoria metalurgica - despre noi. Turnatorie alama, aluminiu, bronz, prelucrari, bare bonz, bucse, zdrobitor struguri, teasc, statuete, matrite fonta si alte piese turnate din fonta la comanda.

Fabricarea Pieselor din Fonta prin Turnare - Biblioteca - RegieLive. JODOVIT TURNATORII DE FONTA. Turnatorie - ASAM. Pentru turnatoriile de fonta, JODOVIT a pus la punct o serie de produse care permit atingerea unor inalte niveluri calitative si de eficienta in productie. Societatea a fost fondata in 1972, a inceput sa produca din 1975 si este una dintre cele mai importante turnatorii romanesti pentru piese turnate din fonta. Tehnologia utilizata in sectia de turnatorie - ASAM cuprinde linii de turnare Aici se elaboreaza diverse tipuri de fonte (fonte cenusii, fonte fosforoase, fonte.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.