Friday, May 16, 2014

Pelety

Bilder zu pelety. Peleta – pedie. Prehled cen pelet - TZB-info. Pelety, brikety, palivove drevo, CDP.cz. Pelety, CDP.cz.

Drevne pelety su vysoko komfortnym homogennym palivom, ktore sa vyborne skladuje a vyborne sa nim reguluje vykurovanie. Komfort sa priblizuje vykurovaniu. Pelety jsou vysoce stlacene vylisky valcoviteho tvaru, nejcasteji vyrabeny v prumeru 6 mm a ruznorode delce 5 – 40 mm. Pelety jsou vyrabeny z drevnich zbytku.

DREVENE PELETY - BIOMAC

Drevene pelety od Biomacu jsou nejkvalitnejsi a dostupne po cele CR. 12 Duben ENplus drevni pelety jsou rozdeleny do tri trid dle kvality pouziteho dreva. Trida A1 je prvotridni kvalita pouzivana predevsim v kotlich a.

Pelety, CDP.cz

Pelety ENplus A1 (svetle) - Ekopelety.cz. Kotly na pelety i drewno - Centrumgrzewcze24.pl. ATMOS Kociol na pelety i drewno D15P 7 214.00 zl. Ocena Klientow: 0 Napisz opinie jako pierwszy. Ekologiczne i w pelni automatyczne kotly na pellet ATMOS.

PELETY BUKOVE SVETLE, ENplus A1, BRIKETY, PELETY I LES. Prehled cen pelet - TZB-info.

Kotel na pelety: Uvodni stranka. Standardem, ktery umi bez problemu spalit 100 % vsech peletovych kotlu i kamen, jsou certifikovane pelety tridy AJsou to drevene pelety bez kury a jinych. Drevni pelety ENplus A1 vyrabime z pilin vznikajicich zpracovanim odkorneneho dreva. Pelety lisujeme v prstencovem granulovacim lisu do valecku o prumeru. Prestavba kotelny rodinneho domu, zmena zpusobu vytapeni z uhli na pelety.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.