Wednesday, July 22, 2015

Lambda arvo

Lambda arvo liian korkea - narkive.com. 406 - Liian korkea lambda-arvo (pakoputkivuoto) - Peugeot-foorumi.com. Rakennuksen vaippa - Paroc.fi. OBD - Autotieto.net. Katsastus – Auto. Eli Golf 1.6 -98 mallin lambda arvo nousi leimassa yli 2000rpm mittauksessa yli annetun rajaarvon. co oli 0 ja hc 1Lambda arvo oli 1,Mika saattas olla vialla. 3) Saatavan/saatavien (etumaisen/etumaisten) lambdatunnistimen/ lambdatunnistimien LAMBDA-ARVO VAIHTELEE (esim. l = 1 -saadossa arvon 1 molemmin. 15 Toukokuu HC-, O2- ja CO2- pitoisuudet ja lambda-arvo (polttoaineen ja ilman josta johdetaan savutusmittauksessa kaytettava k-arvo (yksikko 1/m).

Lambda-arvo - Katsastus - Suomi24

Kavin katsastuksessa, ja yli 2000 kierroksen mittauksessa tuo lambda arvo jai korkeaksi. Katsuri epaili etta voisi olla pakoputki syyllinen. Lammonjohtavuus eli lambda-arvo () ilmaisee lampomaaran, joka stationaaritilassa (= jatkuvuustilassa) lapaisee aikayksikossa pintayksikon suuruisen ja.

BMW 740i 5/94 LAMBDA-ARVO LIIAN KORKEA - BTCF Forum - Bimmer

-Arvo ja U-arvo, ROCKWOOL. Galant lambda arvo korkea. - Mitsubishi Club Finland. Elikka kaytin auton paastomittauksessa ja muuten on ok paastot mutta lambda- arvo saatiin nipinnapin sallittuun rajaan kun konetta huuatettiin.

Oudot lambda arvot: mese.fi. Katsastus – Auto. Ottomoottorikayttoisten autojen katsastukseen liittyva - Trafi. 1Toukokuu HC-, O2- ja CO2- pitoisuudet ja lambda-arvo (polttoaineen ja ilman josta johdetaan savutusmittauksessa kaytettava k-arvo (yksikko 1/m). Yleisimmin kaytetty vuorivillatuote on ROCKWOOL Flexi Batts -levy, jonka lambda-arvo on 0,036 W/mK. Jos tuotteen lambda-arvo on 0,040 W/mK, sen. Autojen osalta tulee olla mitattuna lisaksi korotettu pyorintanopeus ja sita vastaavat CO-. HC-, O2- ja CO2-pitoisuudet ja lambda-arvo. Ottomoottorikayttoiselle.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.