Monday, November 19, 2012

Turbon puhdistus

Turbon puhdistus (Garret VNT-15) - Audifinns. Turbon puhdistaminen uuninpuhdistus aineella, Tuulilasi. DIESEL TURBO CLEANER - Tecalemit. :V A R I A N T C L U B. F I. katso viestiketjua - Turbovikaa. Touran 2.0tdi dsg tehot haviaa - VAGarena.fi. Jos sen turbon poydalle ottaa, niin ei se puhdistus siina enaa paha homma ole. Siina johdesiipihassakassa on joitakin pienia osia, etta niiden. Ehdotti suosiolla uuden turbon laittoa (n 1200€ toineen). projekti tuo turbon puhdistus ois kokonaisuudessaan noin valineita, tiloja, ja aikaa. Paljonko turreen maksaa tuo turbon vaihto tai puhdistus Itse olen senverran poropeukalo etten viitsi itse yrittaa puhdistaa eika kylla ole.

Mersuforum.net katso viestiketjua - VNT ahtimen puhdistus, 220 CDi

2Lokakuu Auki egr pakokaasuletku alakiinnikkeistaan ja siita suoraan letku alas turbon pakopesaan ja truuttaa niin kauan ainetta etta tulee vaahto. Forte Diesel Turbo Cleanerin ohjeiden mukainen kaytto turbodieselmoottorien polttonestejarjestelmissa antaa seuraavat hyodyt: Puhdistaa jumittuneet.

VALVOLINE Puhdistusaine EGR + Turbo Cleaner - Autokemikaalit

Turbon puhdistus. Muuttuva geometrisen turbon - Ahtimet - Suomi26 Toukokuu Mika puhdistus Minulle on jaanyt hieman epaselvaksi miksi pitaisi puhdistaa turbon siivekkeet. Jos vehje on saadoissaan ja sita valilla.

Valvoline EGR + Turbo Cleaner 400ml, Motonet Oy. Turbon puhdistus, Tuning Design net. Pesu ja puhdistus - Biltema. Turbon puhdistus. Olet taalla: Etusivu. Oljyt puhdistuaineet. Turbon puhdistus · Lisaa ostoskoriin · Innotec turbon puhdistussarja. Hinta: 110,00€. Ja istunnonpituuden mukaan. Uutiset. *. turbon puhdistus. (1/1). 2.0crdi: Onkos kukaan kokeillut puhdistella turboa Mr Musclelilla VAGgilaisten tyyliin. Tvatt och Rengoring. Pesu ja puhdistus. Biltema Logo Kiillotuskone · Painepesuri ja tarvikkeet · Puhdistus · Saamiska · AutonhoitoPesu ja puhdistus.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.